E-post: ole_hermann.huth@getmail.no

|

Tlf: 982 06 589

2. august 2018

Litt tid til blogg på morran. Ikke verst omgivelser å skrive i. (se bilde)

Starter litt senere i dag, da vi får tilsyn for brannsikkerhet på hytta. Typisk meg at jeg kjører rundt på morran for å kjøpe røykvarslere og brannslukningsapparat. Nå er det på plass.

I dag skal jeg øve på mine vanlige ting:
Barokk fiolin med diverse øvelser i en time.

Litt mer skriving på bloggen, så går jeg på med den moderne fiolinen.

Starter alltid med ½ time  med skala og bueøvelser. Går rett over i Griegs strykekvartett nr 1.
Vi hadde en prøve med Østfold strykekvartett i går, noe jeg ikke var fornøyd med egen innsats på. Jeg øver mye for meg selv, men i går syntes jeg at jeg ”fomlet” veldig, og jeg fikk en liten  nedtur etter prøven. Resten av medlemmene spilte veldig bra, og det var jo flott, men det forsterket bare min egen begrensning. Jeg følte at jeg subbet med buen, og hadde en dårlig klang. Dette skal!!!! jeg rette på. Jeg har det fortrinnet, at slike opplevelser bare trigger meg til ekstra innsats.

Nå kommer tilsynet for brannvern.


Nå har han dratt. Meget hyggelig person som kom og kontrollerte røykvarslere. Det som kommer til å skinne gjennom mine blogger, er at jeg er veldig glad for at jeg bor nettopp i dette landet, og at slike ting fungerer godt. Vi lever i et trygt og godt samfunn, hvor ting fungerer.

Nå skal jeg sette igang min første øveøkt for dagen. Skriver mer etterpå!