E-post: ole_hermann.huth@getmail.no

|

Tlf: 982 06 589

3. august 2018

Hei igjen

Dagen i går gikk bra. Jeg fikk øvd 4 timer, og føler at jeg kom litt videre iht Grieg. Det blir mye terping, men ofte er det den eneste måten å få notene «under huden» på.

I tillegg snekrer jeg skap rundt varmtvannsbereder på badet. Den blir solid, da jeg skal ha vaskemaskin oppe på skapet.

Jeg ser at avsnitt etc på disse bloggene kommer med. Jeg prioriterer teksten nå, og håper å lære litt hvordan jeg gjør det mer oversiktlig etterhvert.

I tillegg til øving og Østfold strykekvartett, har jeg to litt større prosjekt på gang. Det ene er å skaffe orkester til Åges danseband, som skal ha konsert på Rockefeller i Oslo lørdag 1.september. Jeg har snart alle strykerne på plass, men mangler fortsatt noen blåsere.

Det andre prosjektet er et spennende teaterprosjekt om 1567, da Sarpsborg ble flyttet til Fredrikstad. Det er 6 skuespillere med og 3 musikere. Regissøren ble syk, så vi har fått inn ny, og må legge om prøveplanen. Ser ut som om jeg får det i boks. Musikken er nyskrevet av Anniken paulsen, og kommer i løpet av denne uka. Besetningen er fiolin (meg selv), tuba/grovmessing (Roger Fjeldet) og slagverk (André Fjørtoft. Jeg gleder meg til å jobbe med disse flotte musikerne.

Nå har Elisabeth stått opp, så jeg tar skal ta en kaffe med ho før jeg begynner å øve.

Bildene:
1.Selfie på morran.
2.Utsikten
3.Gårsdagens prosjekt med innbygging av varmtvannsbereder

Jeg ser at alt kommer hulter til bulter i dette innlegget. Skal prøve å lære hvordan jeg gjør det.