E-post: ole_hermann.huth@getmail.no

|

Tlf: 982 06 589

14.august 2018

Hei igjen

Det er noen dager siden jeg har skrevet her nå.

Det som kanskje ikke har kommet så godt frem på disse innleggene, er at jeg har bodd på hytta den siste måneden. Dvs at alle bilder og blogginnlegg har blitt skrevet der. Jeg har vært hjemme i leiligheten i noen dager. Vi har nettopp solgt huset, og flyttet i en rekkehusleilighet, nettopp for å kunne være mer på hytta. Hytta ligger i Ullerøy, og det er en helt spesiell ro her når alle turistene har dratt hjem. Adressen er Olsengberget nr 10, 1747. Lett å finne på kartsøk.

Siden sist jeg skrev har vi vært i byen (Sarpsborg), og vært sammen med gode venner både på fredag og lørdag kveld.

I går hadde jeg kvartettprøve med Østfold strykekvartett. Vi øvde på Svendsen strykekvartett opus 1. Det er spennende og spille kvartett, og spesielt utfordrende. Jeg nevnte i en tidligere blogg, at jeg ikke var fornøyd med meg selv etter forrige prøve. Denne gangen fungerte det veldig bra, og jeg var veldig fornøyd.

Jeg dro rett fra kvartettprøven til et møte med Unni Mathisen og Ann Jorid Pedersen for å planlegge en pressekonferanse vi skal ha på onsdag angående vårt teaterstykke «1567 – En by blir til to». Senere på kvelden kom en av skuespillerne/musikerne, Sunniva Berg ut på hytta for å øve inne et stykke vi skal spille på pressekonferansen. Vi startet hele øveseansen med å gå ned på brygga og tok et bad. Jeg elsker å bade!

Nå har jeg øvd en time på barokkfiolinen, og skal bort i øvebua for å fortsette øvingen med den vanlige fiolinen.

Senere i dag kommer dirigent og musiker, Jon Harald Bjørnson hit. Vi skal planlegge vårt prosjekt med dansebandet og orkesteret som skal spille 1.septmeber på Rockefeller i Oslo.

Bilder:
1. Et vanlig syn her på hytta, fra mars til november – badebukse og håndkle på snora
2. Blomster