E-post: ole_hermann.huth@getmail.no

|

Tlf: 982 06 589

19.august 2018

Hei igjen

Kommer nettopp opp fra sjøen. Nå begynner temperaturen i vannet å synke, men det er fortsatt 16 – 17 grader. Deilig å avslutte dagen med et bad.

I dag har jeg tilpasset og gjort klart for vaskemaskinen på badet. Det gjenstår å legge rør for vannuttak, men spring er montert. Spennende å gjøre slike ting selv.

Jeg har også hatt tid til å øve et par timer idag. Jobber fortsatt med Grieg strykekvartett. Jeg skal ha kpartettprøve i morgen.

På onsdag hadde vi pressekonferanse for 1567. Nå nærmer det seg at vi begynner å jobbe med dette. Musikken har kommet, og jeg har såvidt begynt å øve på den.

På torsdag hadde jeg lunsj på mormors kafé i gamlebyen sammen med Bjørn Halstensen. Vi har bestemt oss for å kjøre ny festival i Ullerøy 2019 på tross av dårlig besøkstall og underskudd i regnskapet i 2018.

I går spilte jeg i bryllup. Jeg er litt fortvilet over organister som ikke forbereder seg. Jeg spilte sammen med en ung jente som sang, og syntes synd på ho, da ho fikk lite drahjelp av organisten. Jeg er såpass rutinert at det ikke ødela noe for meg, men det er tross alt en betalt jobb, og da skal musikerne levere. Ho sang nydelig. Repertoaret var «You take my breath away» av Cassidy og «Nerven i min sang» av Ole Paus og Jonas Fjeld. Jeg har lite lyst til å henge ut organisten, så jeg skriver ikke navn.

Jeg øver for tiden på Mozart fiolinkonsert i a – dur første sats.
Legger ved:
– Opptak av åpningen
– Et opptak der ting ikke går som det skal, og et litt utålmodig utbrudd av meg
– Et opptak av det samme der det funker litt bedre
Film fra 17.08.2018 kl. 11.09 #2
Film fra 17.08.2018 kl. 11.18
Film fra 17.08.2018 kl. 11.20 #2

I morgen skal jeg flytte hjem fra hytta. Starter dagen med å øve, og fortsetter med kvartettprøve. Etter prøven skal jeg ha et møte med dirigenten Jon Fylling, der vi skal snakke om prosjektet vårt i oktober. Det står litt om det under aktiviteter.

Bilder:
Blomster på veggen til Gullebo, øvebua mi
Dagen startet med tåke og dårlig sikt på fredag (blomster i forgrunnen)
Bilde av skapet som jeg bygger rundt varmtvannsbereder (her utnytter vi plassen)