E-post: ole_hermann.huth@getmail.no

|

Tlf: 982 06 589

Respons

Jeg har i løpet av årene fått hyggelige tilbakemeldinger på de jobbene jeg har gjort. På denne siden skal jeg fortløpenede legge inn tilbakemeldinger fra bryllup etc.

I det siste har jeg vært lite opptatt av å legge inn tilbakemeldinger her. Vi fikk imidlertid en flott kritikk i Moss avis for en kvartettkonsert vi hadde i Moss 25.januar. Her er linken: http://www.moss-avis.no/kultur/god-debut-med-mozart-1.8263081

06.mai 2017 – bryllup i Os kirke (Rakkestad)
Vi er så glad for at du kunne spille i vårt bryllup i går. Du gjorde dagen vår virkelig uforglemmelig. Du satte virkelig prikken over i’en på vielsen vår. Vi har fått så utrolig mange positive tilbakemeldinger på spillingen din.

23.februar 2013 – bryllup i Sagene kirke

Fra brud: «Takk for nydelig fiolinspill»

6.februar 2013 – begravelse:
«Jeg ønsker å si takk for nydelig fiolinspill i fars bisettelse»

14. desember i Trøgstad kirke. Det løftet hele seremonien. Vi er førnøyd med valget av Air og Gabriels Oboe. Takk også for akkompagnementet ellers – eller snarere samspillet med orgelet. Er virkelig glad for at du kunne ta oppdraget. Håper vi kan benytte deg også ved en annen anledning. Ser på nettsiden at mulighetene er mange.»

1.februar 2013 – begravelse, til hvilken jeg limer inn respons fra byrået:
«Jeg har fått en fantastisk fin tilbakemelding fra Familien: De var strålende fornøyd og og det var full klaff på alle områder. Snakket også med en ved grava som sa at han aldri hadde hørt så fin musikk i en begravelse før, det var topp kvalitet…»

30.januar 2013 – fiolinspill ved markering på arbeidsplass:
«Takk for innsatsen din på markeringen for vår kollega. Hun har gitt tilbakemelding om at hun var svært begeistret. Du skapte en fin og intim stemning.»

22.desember 2012 – Mysen krk:
Fra brud Synne Gjerdrum:  «Tusen takk, musikken var fantastisk»

14.desember 2012 – Trøgstad krk:
«Jeg ønsker å si takk for nydelig fiolinspill i fars bisettelse 14. desember i Trøgstad kirke. Det løftet hele seremonien. Vi er førnøyd med valget av Air og Gabriels Oboe. Takk også for akkompagnementet ellers – eller snarere samspillet med orgelet. Er virkelig glad for at du kunne ta oppdraget. Håper vi kan benytte deg også ved en annen anledning. Ser på nettsiden at  mulighetene er mange.»

18.august 2012 – Moss krk:
Fra brudgom Deji Awoyemi: «Tusen takk for et fantastisk musikkbidrag i vårt bryllup den 18.aug. Du med andre gjorde dagen uforglemmelig for oss. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger, og vi har tatt oss friheten til å videresende din kontaktinformasjon.»

28.juli 2012 – Skedsmo krk:
Fra brud Solveig Sagstuen: «Tusen takk for spillet, det var vakkert, og vi har fått så mange fine tilbakemeldinger på hvor fint du spilte! Vi kommer til å anbefale deg til alle som spør 🙂 «

23.juni 2012 – Rolvsøy krk:
Fra brudgom Stian Pettersen: «Tusen takk for en flott fremførelse på fiolinen i vårt bryllup igår! Det helt fantastisk! :-))»

27.februar 2010 – Nordstrand kirke:
Fra brudens mor: «Tusen takk for all den vakre musikken! Da du spilte temaet fra «Love Story»i kirken, var ikke et øye tørt. For en innlevelse!….:»